Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου είναι 9μελές και η θητεία του διετής. Η παρούσα σύνθεση προέκυψε από τις εκλογές της 29ης Ιανουαρίου 2024

Αλέξανδρος

Μανωλίτσας Αλέξανδρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Αλέξανδρος είναι Χειριστής Ιατρικών Μηχανημάτων - Υπεύθυνος του Τμήματος Αξονικής Τομογραφίας. Είναι εκλεγμένος με το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Φανή

Σαρλή Φανή

Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Η Φανή είναι Διοικητικός Υπάλληλος και εργάζεται στο ταμείο Εξωτερικών Ιατρείων. Είναι εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Σταύρος

Χαλβατζής Σταύρος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Σταύρος είναι Διοικητικός Υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας και εργάζεται στην αποθήκη υλικών του χειρουργείου. Είναι εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Έφη

Θεοδωρίδου Ευθυμία

Ταμίας Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Η Ευθυμία (Έφη) είναι Διοικητικός Υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας και εργάζεται στο τμήμα Προμηθειών. Είναι εκλεγμένη με το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Βάσω

Βαφειάδου Βασιλική

Ειδ. Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΝΠ

H Βάσω είναι Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται στο τμήμα διατροφολογίας. Είναι εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Screenshot 2024-04-24 000143

Δερμεντζόγλου Λάμπρος

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Λάμπρος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχ. Υπολογιστών στο Τμήμα Πληροφορικής, στον Τομέα Ανάπτυξης Εφαρμογών. Είναι εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

14495502_10205800962818310_5955145919990954632_n

Παρασκευαΐδης Στέφανος

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Στέφανος είναι Τεχνικός Μηχανικός και εργάζεται στην Τεχνική Υπηρεσία. Είναι εκλεγμένος με το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Θανάσης

Τασιούδης Αθανάσιος

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Θανάσης είναι Νοσηλευτής - Υπεύθυνος στο Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων. Είναι εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Παναγιώτης

Τουχτίδης Παναγιώτης

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Ο Παναγιώτης είναι Νοσηλευτής - Υγιεινολόγος MSc - Υπεύθυνος Τράπεζας Αίματος και εργάζεται στο Τμήμα Εφημερευόντων Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. Είναι εκλεγμένος με το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ