Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ καλεί όλους τους συναδέλφους να παραστούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/5 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με θέματα:
• Απολογισμός έτους
• Ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πριν ακόμα οι λιγοστές προσλήψεις, που επιτεύχθηκαν μετά από χρονικό διάστημα 8 πέτρινων ετών, γίνουν πραγματικότητα και ενώ οι ανάγκες για προσωπικό σε κλινικές και τμήματα είναι τεράστιες, η διοίκηση σχεδιάζει στις πλάτες των εργαζομένων την επέκταση των υφιστάμενων δραστηριοτήτων, πάντα με το πρόσχημα της «κοινωνικής αναγκαιότητας».
Την ίδια στιγμή, σε κάθε προκήρυξη, μετράμε απώλειες σε προσωπικό κάθε ειδικότητας, τόσες, που εντέλει ακόμα και αυτή η πολυπόθητη ενίσχυση των 99, θα παραμείνει μόνο συμβολική, αφού θα έχουμε χάσει περισσότερους από όσους θα καταφέρουμε να προσλάβουμε.
Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη Γ.Σ. της Παρασκευής και τη Στάση Εργασίας που προκήρυξαν ΠΟΕΔΗΝ-ΑΔΕΔΥ από τις 12:00-πέρας ωραρίου, για να δηλώσουμε πως δεν πάει άλλο. Κάθε καινούρια κλίνη, κάθε νέα δραστηριότητα, κάθε επέκταση τμήματος είναι πέρα από τα όρια αντοχής του συστήματος και μας αφορά όλους.

Δ.Σ. ΣΕΝΠ

Leave a Comment