Η ανάγκη και η έντονη επιθυμία μιας ομάδας εργαζομένων να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, στάθηκε η αφορμή για να εντάξουν την τέχνη στη ζωή τους. Έχοντας λοιπόν μια πλούσια παλέτα χρωμάτων και πινέλα στα χέρια τους, γίνονται οι ίδιοι καλλιτέχνες της ζωής, εκφράζοντας συναισθήματα χαράς αλλά και λύπης, θυμού μα και φόβου.
Όλα όσα δεν τολμούν να ειπωθούν, αποτυπώνονται με μαεστρία σε ένα καμβά εδώ και δέκα χρόνια. Αρωγός στην ομάδα ζωγραφικής στέκεται εδώ και 10 συναπτά έτη το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Έτσι και φέτος, δίνουμε την ευκαιρία σε ασθενείς , συνοδούς, επισκέπτες και συναδέλφους να ταξιδέψουν σε ένα κόσμο αισθήσεων και χρωμάτων. Σ’ αυτό τον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής.
Βέβαια όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς την καταλυτική συνδρομή των δασκάλων μας, των μεγαλύτερων υποστηρικτών μας. Απευθύνουμε λοιπόν και με αυτή την αφορμή, τις θερμές ευχαριστίες μας στον τωρινό δάσκαλο, αγιογράφο-ζωγράφο κ. Νικόλαο Βεζύνια.
Η έκθεση ζωγραφικής των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, φιλοξενείται στο κεντρικό σαλόνι του νοσοκομείου και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό από τις 19/6/2018 έως και τις 6/7/2018.
Την ομάδα ζωγραφικής απαρτίζουν οι ερασιτέχνες ζωγράφοι: Δριγγοπούλου Κυριακή, Ιωαννίδου Ελένη, Κοντού Βασιλική, Μπογιατζή Θεοδοσία, Μπρατάνη Παρασκευή, Νικολιδάκη Ελευθερία, Σκοταβάκη Αργυρώ, Τσατσαλή Αναστασία, Χριστοδουλίδου Δέσποινα.

Leave a Comment